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13 Comments
In you recipe for Apfelschnitten, what does „stir with a snow mustard“ mean?
17. Oktober 2023 at 03:32Hi Jeannette,
this was for sure a google translation. Please finde here the correct translation:
Ingredients
2 rolls of puff pastry
3 tablespoons chopped hazelnuts or almonds (optional – can be omitted)
2 apples
1 pck. vanilla pudding powder (alternatively same amount of cornstarch 37 g)
400 ml water
1 pck. vanilla sugar
3 tbsp. sugar – more if you like it sweeter.
1 tsp. cinnamon
Some cream to coat
Planed almonds for sprinkling (optional – just looks nicer and gives an extra crunch)
Preparation of quick apple slices with puff pastry
17. Oktober 2023 at 19:07Core the apples and cut into small cubes (peel can stay on).
Put the water in a pot, add the apple cubes, cinnamon and sugar and bring to a boil, then simmer gently for 5 minutes.
In the meantime, mix the vanilla pudding powder with 3 tablespoons of water and vanilla sugar in a small bowl.
Then turn off the stove and pour the vanilla pudding powder mixture into the pot and immediately stir with a whisk until creamy. You can see directly how the mass binds and becomes thicker. Then let it cool down a bit.
Roll out the first puff pastry on a baking sheet.
Spread the apple custard mixture evenly on it.
Place the second puff pastry on top and press the edges together with a fork.
Brush the surface with cream and sprinkle with sliced almonds.
Cut into even pieces/slices with a sharp knife.
Then bake in the oven at 190 degrees top/bottom heat for 25-30 minutes. It is best to check after 20 minutes and if the surface becomes too dark, lower the temperature by 10 degrees
Hello Anja,is it possible to translate your recipes to English.Everyting looks so delicious.i am in New Zealand. Regards Jill
20. Juli 2023 at 22:41Dear Jill,
21. Juli 2023 at 08:27thanks for your interest in my recipes. It is difficult to transplate as I use some products, which you maybe don’t know in New Zealand.
But for translating I always use the program: deepl.com – which ist for free to use.
Some recipes I have on my instagram castlemakerfood translated in the comments with deepl.
Hope this will help you.
Best regards
Anja
Hallo liebe Anja.
18. Juli 2020 at 21:03Ich lese schon eine ganze Weile bei dir übe möchte deinen Blog abonnieren, um nichts von dir zu verpassen. Leider klappt das Abo nicht. Kannst du mich auch so hinzufügen oder gib Mitte einen Tipp, wie das bei dir geht.
Viele Grüße Sabine
Hallo Sabine,
19. Juli 2020 at 22:09ich versuche es mal, ob ich Dich zufügen kann.
Liebe Grüße
Anja
Hallo,
Können Sie mir verraten, wie groß Ihre Gläser bei dem Rezept für’s ZITRONENMOUSSE MIT OREO – LEMON CHEESECAKE IM GLAS (ca. ml. Angabe) sind?
Vielen lieben Dank!
17. April 2019 at 20:06Nadine
Hallo, es sind ca. 270 ml bis Oberkante Glas – habe es eben nachgemessen.
17. April 2019 at 20:26Liebe Grüße
Anja
Wäre toll.
LG Sabine
20. Juli 2020 at 22:29Hallo.
28. Juni 2018 at 10:48Ich möchte den Number Cake gerne zum Geburtstag meiner Tochter machen.
Kann ich ihn schon einen Tag vorher fertig stellen und im Kühlschrank aufbewahren?
Oder lieber am Geburtstag fertig stellen?
Liebe Grüße Sandra Kasper
Hallo Sandra,
28. Juni 2018 at 11:30ja, das geht, aber die Deko erst am eigentlichen Tag draufmachen. Ich habe letzte Woche z.B. die Creme bereits am Vortag fertig gemacht und den ersten Boden mit Creme getupft, dann habe ich den zweiten Boden aufgelegt und alles in den Kühlschrank gegeben. Am nächsten Tag dann schnell die Creme auf den oberen Boden getupft und dekoriert. Das war in 30 min. erledigt.
Liebe Grüße
Anja
Hallo, Guten Tag
Wie geht es dir? Wir möchten Textlink-Anzeige auf Ihrer Blog-Homepage kaufen? Wenn es für Sie OK ist, fühlen sich pls frei, mit uns in Verbindung zu treten
Hab eine schöne Woche
17. Januar 2017 at 04:33Bitte einfach über meine Mailadresse kontaktieren.
18. Januar 2017 at 13:22